VVS - Hänsyn, effektivitet, kvalitet & miljö

Att jobba i privata boendemiljöer och visa hänsyn i de olika arbetsmiljöer vi befinner oss i är A och O. Vi har lång erfarenhet i branschen och vi är medvetna av vikten att hålla det rent, snyggt och torrt efter oss.


Vi presenterar oss alltid med namn och företag, och bär alltid väl synlig legitimation som identifierar oss som auktoriserade VVS-installatörer. Samtliga av Rörjourens VVS-installatörer är utbildade enligt branschregler för säker vatteninstallation.

Ett effektivt arbetssätt är att utföra ett bra och välplanerat arbete utan att tumma på kvaliteten. Med hjälp av vårt planeringsverktyg addMobile, kan vi uppnå god flexibilitet. Att minimera turer till och från grossist är en annan viktig del av effektivitet för oss. Därför har vi alltid med oss en servicebil utrustad med verktyg och en viss del material. Detta sparar tid och pengar, därför kallar vi oss prismedvetna.

Vi värnar om miljön. Därför använder vi oss av addMobile, som är ett papperslöst boknings- och orderhanteringssystem. Här finns all information om jobbet och utifrån det bokar vi in bästa möjliga rutter för att även minimera bränsleutsläppen. Vi sorterar och återvinner även allt demonterat, gammalt material och skräp.
Läs hela vår miljöpolicy här

Vi utför även jourjobb dygnet runt, alla dagar, året om. Ett jour- eller akutjobb kräver ofta vidare åtgärder, och tillsammans med våra kollegor Avfuktarna och Byggservice ger vi gärna en helhetslösning från utgångsläge till återställning.
Läs mer under Jour


Tillbaka till Tjänster