AVFUKTARNA - Hänsyn, effektivitet, kvalitet & miljö

Att jobba i privata boendemiljöer och visa hänsyn i de olika arbetsmiljöer vi befinner oss i är A och O för oss. Vi har lång erfarenhet i branschen och vi är medvetna av vikten att hålla det rent, snyggt och torrt efter oss.


Vi presenterar oss alltid med namn och företag, och bär alltid väl synlig legitimation.

Ett effektivt arbetssätt är att utföra ett bra och välplanerat arbete utan att tumma på kvaliteten. Med hjälp av vårt planeringsverktyg, samt med välutrustade servicebilar kan vi uppnå god effektivitet.

Vi värnar om miljön, vi sammarbetar tätt med våra leverantörer av saneringsprodukter och är noggranna med gällande bestämmelser. Vi återvinner alla spillrester, demonterat och gammalt material och skräp.
Läs hela vår miljöpolicy här

Vi utför även jourjobb dygnet runt, alla dagar, året om. Ett jour- eller akutjobb kräver ofta vidare åtgärder, och tillsammans med våra kollegor Byggservice, Värme & Sanitet och Avloppsakuten ger vi gärna en helhetslösning från utgångsläge till återställning. Denna samordning gör att hela processen löper smidigt och det blir lättare att hålla tidplanerna även vid oväntade händelser.
Läs mer under Jour


Tillbaka till Tjänster